Jeg er udviklingskonsulent indenfor stresshåndtering                      og trivsel og har en master i organisationspsykologi.

                     Jeg holder foredrag og kurser, som tilpasses den enkelte virksomhed og kan fungere som proceskonsulent for virksomheden.

Min baggrund er 12 års erfaring som arbejdsmiljøkonsulent, 2 års socialpsykiatrisk projekterfaring og 10 års hospitalserfaring som fysioterapeut.
Jeg har medvirket til afdækning af problemer og udviklingsmuligheder på individ, gruppe – og organisationsniveau og medvirket i processen omkring implementering af nye handlemuligheder og organisationsændringer vedrørende det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Jeg har været koordinator på større projekter i virksomheder omkring arbejdspladsvurdering, stress og trivsel.

Jeg har gennemgået forskellige faglige efteruddannelsesforløb og har som det seneste gennemført en 2-årig masteruddannelse i organisationspsykologi på Roskilde Universitetscenter (RUC) i 2005.

Jeg arbejder deltagerorienteret med inddragelse af både medarbejdere og ledelsesrepræsentanter i dialoger og gerne med et kreativt indslag ind i mellem det ’faglige’.

Kvinden bag

Kontakt mig for et uforpligtigende møde:
Lotte Lenike
Axel Heides Gade 4, 6.tv.
2300 København S
Tlf.: 27 59 12 78 / LL@lottelenike.dk